Med hund på hästgården

Det är inte alls ovanligt att det finns fler djur än hästar på en hästgård. Det kan finnas stallkatter men också hundar. Det är dock viktigt att man tar hand om alla sina djur och det är så klart att man gör detta då man har en gård fylld med djur. Dessa djur blir en del av familjen och så klart så vill man att alla ska ha det bar på gården.

Snart så kommer vi till en period på året då fästingar och annan ohyra drabbar våra fyrfotade vänner. Det gäller att man är väl förberedd och ser till så att man skyddar sin eller sina hundar mot detta. Mycket av det man behöver går att hitta online och se till att du beställer hem redan idag det som behövs inför sommaren. Det gäller också att man ser till så inte hunden är och springer där den inte får springa.

Det kan krävas en hel del tärning med hunden för att den ska lära sig vad som gäller på en hästgård. Man vill ju inte att hunden ska skada sig eller få in sig något som inte tillhör näringskedjan för en hund. Om ni tar hunden som valp så se till att den får lära sig de rutiner som gäller på er hästgård. Så klart så ska den få vara med så mycket som möjligt och den kommer att lära sig vad som gäller. För er så gäller det att vara konsekvent, hela familjen.